Hvem er

kunstneren bag?

Mit navn er Jannie Nyegaard og jeg er 35 år gammel. Jeg begyndte at male for snart 15 år siden... hold da op tiden flyver! 

 

Jeg har altid været meget kreativ og elsket at tegne, så det med lærreder og pensler skulle også have et forsøg. Jeg startede ud med brune nuancer, da farverne var alt for vilde at begynde med. Men se hvor jeg er i dag. Jeg elsker at male i regnbuens farver og det ses tydeligt i mine malerier. 

I starten var der mange eksperimenter og efter en del år landede jeg på mine uglemalerier, som jeg er kendt for. De er sjove, fulde af liv, farver, udstråling og glæde. Jeg håber, at folk bliver glade når de kigger på mine malerier og får lyst til at dykke ned i dem og finde alle de små detaljer jeg har gemt :) 

Tiden flyver afsted..

De sidste 4 år har jeg haft travlt med at blive mor til 2 skønne unger, Noah og Nicoline, som betyder alt for mig. De har taget (utrolig) meget af min tid, sådan er det jo med børn.. :) - men jeg håber, at der nu bliver mere tid til at male og udstille igen, nu hvor de er blevet mere selvstændige. Jeg glæder mig til at udforske teknikker og farver endnu mere, og tro mig, mit hoved er fyldt med idéer!

Salg af malerier

Jeg sælger nu mine malerier gennem 4 forskellige hjemmesider. 

Du finder dem på: 

- Danishgallery

- Gallerio

- Maleribasen

- artbyjannienyegaard 

art-by-Jannie-Nyegaard-08.jpg

Navneskifte og ny hjemmeside

Jeg har længe tænkt på at skifte navn, lave ny hjemmeside m.m. og nu er den store dag kommet. Siden jeg startede med at male har jeg udbredt mine malerier under navnet janniesgalleri. Fra nu vil jeg udbrede min kunst under navnet art by Jannie Nyegaard 

Min facebookside har skiftet navn til art by Jannie Nyegaard - og jeg har oprettet en instagramprofil med navnet artbyjannienyegaard, som jeg håber du vil gå ind og følge. 

92508570_2797068686995027_48189489896698